Over Irene Lancker

Dichter bij jezelf komen door ruimte te maken in je leven

Waarom doe ik dit werk?

Omdat ik het jou gun om ruimte te ervaren. Ruimte voor jezelf om datgene te doen waar je voor gemaakt bent. Om te doen wat je voldoening geeft. Waar je blij van wordt. Waar het in je eentje niet lukt, help ik in mogelijkheden te denken en in actie te komen. In plaats van beren op de weg te zien. Het geeft mij voldoening mensen te begeleiden zich bewust te worden van de keuzes die ze juist wel hebben wanneer ze vastzitten.

Waar sta ik voor?

Wat bij mij hoog in het vaandel staat is veiligheid en respect. Met dat als basis kan ik samen met mijn ervaring en mijn invoelingsvermogen anderen goed helpen bij het maken van keuzes. Ik luister met de intentie dat alles er mag zijn. Oordeelloos. Daardoor worden zaken die je liever wegstopt, die je liever niet wilt zien van jezelf in het licht geplaatst. We maken het letterlijk lichter.

Ik werk graag met mensen die een leerproces willen aan gaan. Die net als ik bereid zijn in de spiegel te kijken en te leren van en over zichzelf. Tezamen met mijn talent voor organiseren gebruik ik mijn creativiteit, flexibiliteit en humor om opdrachten naar alle tevredenheid af te ronden.

Wat zit er in mijn rugzak?

Mijn carrière ben ik begonnen als intercedente gevolgd door office manager, trainer en teamleider. Sinds 2007 ben ik werkzaam als professional organizer. Wat ik tevens meeneem in mijn werk is wat ik geleerd heb tijdens de basiscursus geweldloze communicatie, NLP Master opleiding, verschillende cursussen bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht en Vipassana meditatie.

Hoe anderen mij typeren:

Praktisch, opgewekt, behulpzaam, betrouwbaar, slim, snel van begrip, sociaal, geduldig waar nodig, warm zonder gevoelig doen, aanpakker, kan goed luisteren, betrokken.

Mijn complete cv kun je vinden op LinkedIn

Wil je in gesprek komen met mij, neem dan gerust contact met me op

Pin It on Pinterest